Rolandos Rent a Car

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Rolandos βρίσκεται στον Άγιο Γόρδη, μια από τις πιο γνωστές και γραφικές περιοχές της Κέρκυρας, στο νοτιότερο άκρο της.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Rolandos προσφέρει  καινούρια και αξιόπιστα μοντέλα αυτοκινήτων, από οικονομικές λύσεις μέχρι τζιπ και μινιβαν για μεγαλύτερα γκρουπ ταξιδιωτών. Ανάμεσα στις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Rolandos  είναι η δωρεάν παράδοση και παραλαβή των οχημάτων οπουδήποτε στο νησί, απεριόριστα χιλιόμετρα, πληρωμή κατα την άφιξη, 24ωρη υποστήριξη, νέα αυτοκίνητα και όλες τις χρεώσεις στην τελική τιμή, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Η εταιρεία Rolandos  προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να κλείσουν πακέτα ενοικίασης αυτοκινήτων και διαμονής, καθώς η εταιρεία προσφέρει και διαμερίσματα στον Άγιο Γόρδη, σε πολύ προσιτές τιμές.

Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τιμές μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες για κρατήσεις και για τα διαθέσιμα μοντέλα, χρησιμοποιώντας την online φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.rolandos-cars.com

Corfu Airport Car Hire