Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα

ενοικιάσεις αυτοκινήτων κέρκυρα

Οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα προσφέρουν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια ή σκούτερ, για διακοπές ή προσωπική και εταιρική χρήση, τόσο στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας όσο και στο λιμάνι.

Επιθυμώντας να κρατήσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κέρκυρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παντού στην Κέρκυρα. Οι τουρίστες και επισκέπτες του νησιού έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν από πληθώρα επιλογών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες αλλά και την οικονομική δυνατότητα και διάθεση.

Οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα προσφέρουν mini οικονομικά αυτοκίνητα, τζιπ, sedan και μίνι-βαν για μεγάλα γκρουπ. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα είναι ιδανικά για το πολύ καλό οδικό δίκτυο του νησιού, αλλά μπορούν πάντα να ανταποκριθούν και σε ιδιαίτερες ανάγκες – ευελιξία και εύκολο παρκάρισμα στην πόλη ή περιπέτειες εκτός δρόμου.

Οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα προσφέρουν πολύ καλές τιμές τόσο κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, όσο και κατά τους ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις σε περίπτωση πρόωρων κρατήσεων και προσφορές σε παλιούς πελάτες. Προσφέρονται επίσης μια σειρά υπηρεσιών και διευκολύνσεων για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τους δρόμους της Κέρκυρας, όπως GPS, χάρτες και αναλυτικές πληροφορίες.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Το αεροδρομιο της Κερκυρας

Το αεροδρόμιο της Κέρκυρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στην Ελλάδα με εκατοντάδες πτήσεις τσάρτερ καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες, επομένως οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα δεν θα μπορούσαν παρά να καλύπτουν το αεροδρόμιο, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους τουρίστες, Έλληνες και ξένους, που φτάνουν στο νησί.

Οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα προσφέρουν δωρεάν παράδοση των οχημάτων στο αεροδρόμιο, και περισυλλογή τους κατά την αναχώρηση από το διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας». Με τον τρόπο αυτό, οι επισκέπτες του νησιού έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τα οχήματα τους κατά την άφιξη τους στο νησί και να αποφεύγουν τυχόν καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες. Στο αεροδρόμιο λειτουργούν γραφεία κάποιων εταιρειών ενοικίασης.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο λιμάνι της Κέρκυρας

φερρυ κερκυρα

Οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα προσφέρουν πλήρεις υπηρεσίες και στο λιμάνι της Κέρκυρας, που βρίσκεται μέσα στην πόλη, όπως επίσης στο λιμάνι στη Λευκίμμη και στη μαρίνα στα Γουβιά.

Δωρεάν παράδοση και παραλαβή κατά την άφιξη στο λιμάνι ή παράδοση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της πόλης είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Οι εταιρείες με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές και με μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών, δίνοντας τη δυνατότητα στους τουρίστες και τους επισκέπτες να προγραμματίσουν άνετα τις διακοπές και τις μετακινήσεις τους στο όμορφο νησί των Φαιάκων. Η άνεση, ασφάλεια και οι προσιτές τιμές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα βρει κανείς στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κέρκυρα.

Corfu Airport Car Hire