Sunrise Car Rental

H εταιρεία με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα Sunrise ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 1980. Ενοικιάζει όλων των ειδών τα οχήματα, από μικρά και οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι οικογενειακά και τζιπ.

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Sunrise  λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Γκίνη και τα γραφεία της βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο που βγάζει στο λιμάνι της Κέρκυρας. Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κέρκυρα και προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και καλές τιμές στους πελάτες της.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Sunrise είναι πλήρης ασφάλεια, 24ωρη τεχνική βοήθεια και υποστήριξη σε όλο το νησί, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, δωρεάν παιδικά καθίσματα, δωρεάν χάρτες για την Κέρκυρα, παράδοση και παραλαβή των οχημάτων οπουδήποτε στο νησί και στο Αεροδρόμιο και το Λιμάνι της Κέρκυρας, πληρωμή κατά την άφιξη, απεριόριστα χιλιόμετρα, δωρεάν επιπλέον οδηγό και νέα μοντέλα αυτοκινήτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία με τα  ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα Sunrise και  για τα διαθέσιμα μοντέλα και τις προσφορές της εταιρείας, μπορούν να βρεθουν στο http://www.corfusunrise.com

Corfu Airport Car Hire