Value Plus

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Value Plus είναι ένα ανεξάρτητο πρακτορείο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην Κέρκυρα, με μεγάλο στόλο αυτοκινήτων αλλά και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Η εταιρεία Value Plus ιδρύθηκε στην Κέρκυρα από μια ταξιδιωτική πράκτορα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, και το σύζυγό της, καθώς και οι δυο επιθυμούσαν να δημιουργήσουν μια οικονομική λύση για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κέρκυρα.

Η εταιρεία Value Plus αποτελείται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μεγάλη του εμπειρία για να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών. Το ισχυρό χαρτί της εταιρείας είναι τα νέα και ασφαλή μοντέλα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αλλά επίσης και η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και άμεση παράδοση των αυτοκινήτων. 

Η εταιρεία παραδίδει και παραλαμβάνει αυτοκίνητα όλο το 24ωρο δωρεάν στο αεροδρόμιο. Οι τιμές της Value Plus περιλαμβάνουν δεύτερο οδηγό, 24ωρη εξυπηρέτηση, ασφάλεια, χάρτες, παιδικά καθίσματα, απεριόριστα μίλια και φόρους. Οι πληρωμές γίνονται κατά την άφιξη στην Κέρκυρα.

Ο στόλος των αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα στη Value Plus, αποτελείται από οικογενειακά αυτοκίνητα, μικρά οικονομικά αλλά και τζιπ, αυτόματα ή με χειροκίνητες ταχύτητες, SUV αλλά και μινιβαν για μεγάλα γκρουπ επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Value Plus, μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα τους www.corfucarrentals.com

Corfu Airport Car Hire